om oss

Zanas smakupplevelser 

Hejsan!

Mitt namn är Zana och jag har ett brinnande intresse för matlagningskonst som är hälsosam och får oss att må bra.  Jag har varit kock i 16 år och har en bred erfarenhet från flertal olika restauranger, där jag har lärt mig maträtter från olika delar av världen. År 2014 bestämde jag och min fru oss för att öppna egen verksamhet, vilket blev Massimo pizzeria i Norrköping och hösten 2018 öppnade vi Zanas restaurang i Linköping. Som kock vill jag ändra synen på pizzor till att vara hälsosam mat. Min vision är att göra pizzor som vi mår bra av genom att använda färska gröna råvaror, oraffinerat mjöl och kallpressade oljor. 

Mina pizzor är ett hantverk skapade med  passion som ger dig som min gäst en smakupplevels utöver det vanliga.


Jag välkomnar er till min värld!

Our Story

Zana är kocken som ville experimentera med nya smakkombinationer, förebilden är kocken Massimo Bottura på en 3-stjärnig krog i Italien. Efter att ha arbetat på ett flertal restauranger där priset gick före smakupplevelsen öppnades den första restaurangen vid namnet "Massimo" i Norrköping som snabbt blev Norrköpings stolthet. Zanas fortsätter utveckla smaker som tar pizzan till nya höjder. Genom att tävla båda nationellt och internationellt, för inspiration, har han flera gånger vunnit priser för sin kreativitet! Du ska inte bli förvånad om du hittar marinerad oxfilé på din pizza eller upptäcka att det är kallpressad jungfruolja smaksatt med citron under ditt berg av räkor. Zana vägrar tumma på råvarornas kvalité och smakupplevelser som får människor att köra bil i timtal för att besöka Norrköpings stolthet som nu även finns i Linköping.

Professional Chefs

Delightful Experience

Våra konstverk!

Amazing Service

Våra fräscha och välsmakande pizzor talar för sig själva! Vi vill göra det möjligt för alla pizzaälskare att äta med gott samvete!

Är du sugen på plockmeny med spännade smakkombinationer så finns det också på menyn. 

3
1
2